25 maart 2015 In de media

Vitesse aast op plek drie van Feyenoord

Vitesse is bezig aan een sterke reeks en staat inmiddels weer in de top vijf van Nederland. Guram Kashia neemt daar geen genoegen mee. De Georgiër wil ook Feyenoord inhalen en gaat vol voor plek drie.
"Het is mogelijk hen in te halen, zeker", zegt de Georgische verdediger tegenover Voetbal International. "We moeten de druk erop houden. Ons doel was bij de eerste vijf te eindigen, dat doen we op dit moment goed. We willen ons niet vastpinnen op een bepaalde positie. Wel vind ik dat je altijd voor een prijs moet gaan", aldus Kashia, die weet dat Vitesse nog op bezoek moet bij Feyenoord en verder speelt tegen FC Groningen, Excelsior, FC Dordrecht en ADO Den Haag.

"Die wedstrijden moeten we gezien onze reeks en kwaliteiten normaliter gewoon winnen, maar vergeet niet: we hebben een jong team. De sleutel van het huidige succes is dat we scherp zijn en willen vechten voor elkaar. Het gevaar is dat er wat gemakzucht in sluipt. Als je van de negen duels er acht wint, dan wordt het steeds moeilijker de volgende te winnen. Waarom? De focus. Je hebt er zeven gewonnen, dan win je de achtste ook wel… Aan mij als aanvoerder de taak ze scherp te houden. Deze mooie reeks moeten we belonen."
 

Voetbal.com / Foto’s SV

Hoofdsponsor: