18 oktober 2012 In de media

Visueel beperkte Vitesse-supporters welkom bij NAC – Vitesse

Zaterdag 20 oktober is er in het Rat Verlegh Stadion tijdens de wedstrijd NAC – Vitesse een tribune voor visueel beperkte supporters.
De actie ‘Hear your Heroes, georganiseerd door Teamplay@NAC, biedt deze doelgroep de kans een wedstrijd van NAC te volgen in het stadion.

De tribune wordt beschikbaar gesteld door NAC en biedt plaats aan ruim twintig supporters. Voorafgaand aan de wedstrijd worden de supporters ontvangen in het NACADEMY leercentrum van het Rat Verlegh Stadion. Vanuit daar worden ze begeleid naar de tribunes waar ze voor, tijdens en na de wedstrijd genieten van een live voetbalverslag door middel van een headset.

De wedstrijd wordt tot in detail via een speciale radioverbinding verslagen. Waar bevindt de bal zich op het speelveld? Wat zijn de kleuren van de keepershirts of de schoenen van de spelers? Wat is het meest opvallende spandoek? Hoe is de dribbelstijl van de speler van NAC? Wanneer moet men omhoog springen om mee te kunnen doen aan de wave? Al deze mogelijke vragen en situaties worden van minuut tot minuut gegeven door de speciaal getrainde commentatoren.

Uit navraag door de redactie van vitesse.org bij NAC bleek dat visueel beperkte Vitesse-supporters welkom zijn bij de wedstrijd in Breda.

Kent u mensen met een visuele beperking die graag naar NAC – Vitesse willen? Kom dan samen met hen naar het ‘Avondje NAC’ op 20 oktober. Er mag per één visueel beperkte supporter namelijk een begeleider gratis mee. U kunt uw kaarten bestellen via supportersvereniging@vitesse.org . U kunt tot uiterlijk vrijdag 17.00 uur bestellen, zolang er kaarten beschikbaar zijn. Er kunnen maximaal 20 supporters gebruik maken van dit arrangement.

De kosten zijn € 22,50 voor volwassenen, € 11,25 voor jeugd en € 17,00 voor ouderen. Uw begeleider mag gratis mee. Supporters die gebruik maken van dit arrangement worden verzocht om geen clubkleur uitingen te dragen.

(Note redactie: Het is inmiddels niet meer mogelijk om op te geven.)

Nac / Foto’s SV

Hoofdsponsor: