Vitesse in de media
Verrassing voor wachtende Vitesse-supporters bij voorverkoop Gelderse derby 21/03/2016

Op zondag 3 april wordt de tweede seizoeneditie van de Gelderse derby gespeeld. Deze keer in Nijmegen.

Vrijdag 18 maart is de kaartverkoop voor de derby vs NEC voor alle servicekaarthouders gestart. Servicekaarthouders hadden tot maandag 21 maart 17.59 uur exclusief de mogelijkheid om kaarten te kopen voor deze wedstrijd. Ruim 200 servicekaarthouders maakten daar gebruik van.
 

De overige kaarten voor het uitvak gingen op maandag vanaf 18.00 uur in de MijnVitesse Fanshop op stadionterrein van GelreDome in de verkoop. Al vroeg stonden er enkele Vitesse-supporters voor de deur om er zeker van te zijn een kaartje voor het uitvak van de Gelderse derby op 3 april (12.30 uur) te bemachtigen. Dat aantal groeide tegen 17.00 uur tot een rij van ruim 250 Vitesse-supporters.
 

De geduldige Vitesse-supporters werden verrast door de Vitesse-selectiespelers Elmo Lieftink en Mo Osman. De spelers deelden, namens Vitesse, gevulde koeken en chocolademelk uit aan de supporters die in de rij stonden te wachten.

Traditiegetrouw is het uitvak in de Gelderse derby steevast uitverkocht. Bijna 500 Vitesse-supporters zullen Vitesse vanuit het uitvak steunen.
 

Selectiespelers van Vitesse Elmo Lieftink en Mo Osman delen koeken en chocolademelk uit

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl