6 juli 2015 In de media

Vernieuwde MijnVitesse (GelreDome) dinsdag open

De compleet vernieuwde MijnVitesse opent dinsdag om 13.00 uur haar deuren in GelreDome.
De winkel verhuisde onlangs terug van de binnenstad naar het stadion.

Om de opening van de winkel te vieren brengt de selectie, gehuld in het gloednieuwe uittenue, dinsdag 7 juli vanaf 13.00 uur een bezoek aan MijnVitesse. Kom jij ook naar GelreDome om de nieuwe winkel te zien, het nieuwe uitshirt te bewonderen en op de foto te gaan met jouw helden? Zorg dan dat je dinsdag om 13.00 uur bij MijnVitesse in GelreDome bent!

Kan je er geen genoeg van krijgen? Donderdagavond 9 juli brengt de technische staf vanaf 18.00 uur een bezoek aan de winkel. Altijd al een handtekening of foto willen scoren van Peter Bosz of één van de andere trainers, kom dan donderdagavond naar GelreDome.
 

25 jaar Europees voetbal
De #voorbereiding1516 staat in het teken van 25 jaar Europees voetbal. Vitesse speelde 25 jaar geleden haar eerste Europese wedstrijd. Inmiddels zijn er al meer dan veertig Europese wedstrijden gespeeld. Eén daarvan was tegen AEK Athene. Op 15 september 1999 maakte Louis Laros het allereerste Europese doelpunt in GelreDome. De bezoekers uit Griekenland kregen met 3-0 klop tijdens de eerste Europese wedstrijd na de verhuizing van Nieuw Monnikenhuize naar GelreDome.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: