5 augustus 2015 In de media

Verkeersinformatie en wijziging parkeren GelreDome

Rondom de wedstrijd vs Southampton kan er op diverse plekken verkeershinder ontstaan. Ook informeert Vitesse alle supporters over een nieuw parkeerverbod in de wijk Malburgen.
Seizoenkaarthouders kunnen weer gratis gebruik maken van het busvervoer van Connexxion.

Parkeerverbod Malburgen
Vanaf heden is de parkeersituatie rondom GelreDome gewijzigd. In de wijk Malburgen geldt vanaf nu een parkeerverbod tijdens evenementen om de aanhoudende overlast in de wijk tegen te gaan. De Rijnhal is een alternatieve parkeerlocatie op loopafstand van GelreDome. Ook kunnen supporters een seizoenparkeerkaart kopen waarmee men kan parkeren op het stadionterrein. Ook zijn per wedstrijd losse parkeerkaarten voor het stadionterrein te koop (à 10,- euro – contant betalen!).
 

Illustratie: Gemeente Arnhem

Gratis busvervoer seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen gebruik maken van de exclusieve service om gratis met de Connexxion bussen te reizen vanaf twee uur voor een wedstrijd tot twee uur na een wedstrijd. Vitesse adviseert supporters zich te houden aan het parkeerverbod in Malburgen. Boetes en wegslepen behoort tot de vervelende gevolgen indien supporters toch in het verboden gebied parkeren. Zie bijgevoegde afbeelding om welke zones het gaat.

Verkeershinder 
Zowel in Arnhem als in Oosterbeek zijn er werkzaamheden op de Utrechtseweg, welke in zijn geheel gestremd is. Ook rondom de Willemstunnel wordt extra drukte verwacht in verband met verkeersbelemmerende werkzaamheden. Vitesse adviseert tijdig naar het stadion te komen en rekening te houden met eventuele vertraging op de genoemde locaties. 

Connexxion busvervoer voor seizoenkaarthouders 2015|2016
Seizoenkaarthouders van Vitesse kunnen gedurende het seizoen tijdens competitiewedstrijden gebruik maken van de bussen die Connexxion inzet. Vanaf twee uur voor de wedstrijd tot twee uur na de wedstrijd kunnen supporters op vertoon van hun seizoenkaart gratis reizen. Niet-seizoenkaarthouders betalen het evenemententarief voor deze pendelbussen (4,50 euro). Jeugd tot en met 11 jaar kunnen een Kidskaartje kopen van 1,- euro. De OV-chipkaart is in deze bussen niet geldig.

Ondanks dat seizoenkaarten voor de wedstrijd vs Southampton niet geldig zijn, wil Vitesse haar vaste supporters de kans bieden om toch gratis met de Connexxion bussen te reizen. Daarom kunnen seizoenkaarthouders op vertoon van hun seizoenkaart van seizoen 2014|2015 en/of seizoen 2015|2016 gratis met de pendelbussen.

De bussen van Connexxion rijden volgens de dienstregeling zoals ook tijdens competitiewedstrijden.
 

Vitesse / Foto’s SV – Gemeente Arnhem

Hoofdsponsor: