27 oktober 2014 In de media

Vejinovic staat voor keuze tussen Oranje of Servië

Hij speelde twee interlands voor Oranje onder 21 jaar. Maar dat heeft geen invloed op zijn keuze. Marko Vejinovic kan nog steeds kiezen tussen Nederland en Servië, wat betreft nationale ploeg.
De keuze zou best wel eens snel kunnen komen voor de 24-jarige middenvelder van Vitesse. Afgelopen week bracht Zeljko Petrovic, de assistent-trainer van de nationale ploeg van Servië, een bezoek aan sportcentrum Papendal in Arnhem. De trainingslocatie van Vitesse.

"Ik ben nu met Vitesse bezig”
De speler zelf, van Servische komaf, wilde nog niets kwijt over zijn besluit tegenover De Gelderlander. "Ik ben nu met Vitesse bezig, niet met een nationaal elftal." Over ruim een week maakt bondscoach Dick Advocaat de selectie van Servië bekend. Het lijkt niet onmogelijk dat Vejinovic, nog tot medio 2017 onder contract bij Vitesse, dan voor het eerst zijn opwachting maakt.

Van de wedstrijd tegen NAC Breda (2-2) zaterdag baalde hij na afloop wel. Ook al was hij goed voor twee treffers. "We moeten dit snel verwerken. De bekerwedstrijd tegen FC Dordrecht wacht (morgen, red.) al. Het was niet onze beste wedstrijd, maar we creëerden weer veel kansen."
 

Elf / Foto’s SV

Hoofdsponsor: