29 september 2014 In de media

Vejinovic heerst op het middenveld

Marko Vejinovic, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij Vitesse, werd in de zomer al in verband gebracht met Ajax. Hij is bijzonder goed aan het nieuwe seizoen begonnen en speelde ook zaterdag in Dordrecht weer een uitstekende wedstrijd.
Marko Vejinovic moest het op het middenveld doen zonder Davy Pröpper, die in de warming-up afhaakte met lies­klachten.

„Het was even omscha­kelen, zo vlak voor de aftrap. Da­vy is een vaste waarde, doet het hartstikke goed. Maar hij kon niet spelen en dan moet de knop om", aldus Vejinovic tegen de Gelderlander.

Vejinovic heerste op het middenveld, in Dordrecht. „We waren goed voorbereid. Wij wisten dat ze één op één gingen spelen. We gingen voor onszelf ruimtes creë­ren en loerden op een foute bal van de tegenstander. Die foute pass kwam er ook en wij profiteer­den daar optimaal van. We scoor­den snel twee keer en dan wordt het makkelijk voetballen.”

Vejinovic: „Vandaag waren de ruimtes groot en werd er veel gelopen. Het publiek is in dit soort duels de grote winnaar. Ik weet zeker dat de neutrale toeschouwer zich vanavond vermaakt heeft. Wij hadden ook niets te klagen.”

Vitesse speelde zaterdag haar beste wedstrijd in de competitie tot nu toe en won overtuigend van FC Dordrecht met 2-6 door goals van Qazaishvili (3), Dauda, Wallace en Oliinyk.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: