Vitesse in de media
Van Wolfswinkel ontkent aantijgingen: 'Expres? Nooit!' 17/04/2017

Ricky van Wolfswinkel pakte zaterdag tijdens Excelsior - Vitesse een gele kaart, waardoor hij het belangrijke duel met Feyenoord mist. Met de bekerfinale de week daarop, denkt Arno Vermeulen dat hij expres geel zou hebben gepakt.

In de 94ste minuut maakte Van Wolfswinkel ruzie en kreeg hij geel voor commentaar op scheidsrechter Ed Janssen. "Hij maakte bonje, waarna hij geel kreeg. Ik heb het idee, al kan ik het niet bewijzen, dat het hem niet zo slecht uitkomt", zegt Vermeulen bij NOS Studio Voetbal. "Hij heeft in interviews al vaker gezegd dat hij Feyenoord-fan is en dat hij hoopt dat ze kampioen worden. Hij pakt ook meteen zijn rust voor de bekerfinale, hij kan niet meer geblesseerd raken."

Pierre van Hooijdonk en Bert van Marwijk geloven dat niet. "Dan zou je wachten tot de 94ste minuut? Daar geloof ik niets van", zegt Van Hooijdonk. Vermeulen houdt echter voet bij stuk. "Het is té toevallig. Waar gaat het nou om voor Vitesse en Van Wolfswinkel? De bekerfinale. Het is allemaal wel heel toevallig..." Zondag spelen Vitesse en Feyenoord om 14.30 uur in de Gelredome.

Van Wolfswinkel zelf heeft via Instagram gereageerd op alle aantijgingen. 'Expres? Nooit!', zo luidt zijn korte, maar duidelijke boodschap.


Bron: VoetbalPrimeur / Foto's SV Deel online:  
www.gelderlander.nl www.gelderlander.nl