16 augustus 2014 In de media

Van der Struijk, Vink, Meerits en Verwaaijen nemen vanavond afscheid

Drie spelers en de voormalig masseur van Vitesse nemen vanavond afscheid van de Vitesse-supporters. Frank van der Struijk, Wimilio Vink, Marko Meerits en Gerard Verwaaijen (foto) worden in het zonnetje gezet voor hun verdiensten voor de Arnhemse club.
Verdediger Frank van der Struijk speelde zes seizoenen voor Vitesse. Hij kwam tot 114 wedstrijden en scoorde een keer voor de Arnhemmers.

Van der Struijk groeide in Arnhem uit tot een cultfiguur en kreeg de bijnaam ‘Franky Two Fingers’, na een gebaar richting de supporters van de tegenstander tijdens de Gelderse derby toen zij zich negatief uitlieten over zijn moeder. Van der Struijk tekende afgelopen week een contract voor een seizoen bij Willem II.

Aanvaller Wimilio Vink speelde vier seizoenen bij Vitesse, voornamelijk bij de beloften. Vink speelde een wedstrijd in het eerste tijdens zijn eerste contractjaar. Hij speelt dit seizoen bij MVV uit Maastricht en tekende voor een seizoen.
 

De Est Marko Meerits stond drie seizoenen bij de Arnhemmers onder contract. In 2012 werd hij uitgeleend aan FC Flora Tallinn in Estland. De doelman stond vier wedstrijden onder de lat bij de Arnhemmers. Hij tekende dit seizoen een contract bij FC Emmen.

Masseur Gerard Verwaaijen ging na afloop van het vorige seizoen met pensioen. De 65-jarige Andelstenaar was maar liefst 21 jaar in dienst van Vitesse.  "Ik heb een mooie tijd gehad bij Vitesse. Ik blijf de club intensief volgen", zo vertelde hij in de Gelderlander.

Na afloop van de wedstrijd Vitesse – SC Cambuur bezoekt het bovenstaande kwartet het Supportershome Monnikenhuize.
 


Frank van der Struijk liet zich na afloop van de laatste thuiswedstrijd van het vorige seizoen nog een keer verleiden tot een legendarische 'derby' pose.
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: