27 juni 2015 In de media

Update SV-statistiekenwebsite

Vitesse opgericht in 1892 speelde vele wedstrijden in haar bestaan. De eerste oefenwedstrijd waarvan de media destijds een uitslag gaf was tegen N.F.C (Nijmeegsche Football Club).
De laatste was natuurlijk tegen SC Heerenveen in de Play-offs Europa League. Daartussen speelde Vitesse zeker meer dan 4600 wedstrijden.
 
Veel van die wedstrijden zijn verwerkt op de statistiekenwebsite van de Supportersvereniging Vitesse. Zo kan je van alle officiële wedstrijden de uitslagen terugvinden, daarnaast zijn er ook vele oefenwedstrijden verwerkt.

Vele spelers hebben in al die wedstrijden hun opwachting gemaakt. Wil je weten of onze huidige hoofdtrainer, Peter Bosz, ooit gescoord heeft voor Vitesse in een officiële wedsrtijd dan zoek je dat eenvoudig op.
 
Update
De website bestaat al langer, maar heeft nu dus een kleine update gehad. Zo zijn de statistieken bij spelers wat uitgebreider en is er een lijst met hoofdtrainers terug te vinden vanaf 1948.
 
Neem dus gerust een kijkje op de bijzondere website vol cijfers en statistieken en haal uw oude herinneringen op.

Je kunt helpen
Helaas hebben we nog lang niet alles compleet. Mocht u thuis nog gegevens hebben liggen van wedstrijden die op onze website niet compleet zijn of ontbreken, dan zouden wij die gegevens graag willen hebben. Dat kan door ons te mailen op: supportersvereniging@vitesse.org
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: