24 mei 2017 In de media

Unieke Vitesse-brug in centrum Arnhem

Vitesse heeft dinsdagavond 23 mei een blijvende herinnering aangeboden aan de stad. In het kader van het 125-jarig jubileum van Arnhems trots levert Vitesse een bijdrage aan de realisatie van de Sint Jansbeek in de vorm van een Vitesse-brug.
Ook werd bekend gemaakt dat gemeente Arnhem de expositieruimte op de vijfde etage van Rozet gedurende drie maanden aanbiedt aan Vitesse.

Vitesse-brug
De brug over de Sint Jansbeek, in het verlengde van de Bakkerstraat en Broerenstraat, krijgt speciale Vitesse-uitingen. Zowel de adelaar, die terugkomt in het stadswapen en logo van Vitesse, als een verwijzing naar het 125-jarige jubileum kunnen natuurlijk niet ontbreken op de Vitesse-brug. Op dit moment wordt de Sint Jansbeek aangelegd. Naar verwachting wordt de Vitesse-brug eind van dit jaar opgeleverd.

Expositie ‘125 jaar Vitesse’
Vanaf woensdag 14.00 uur is de expositie ‘125 jaar Vitesse’ geopend in Rozet. Om 14.00 uur is Vito aanwezig en kan je op de foto met de KNVB Beker. Het museum is, los van de schitterende locatie, extra bijzonder omdat verschillende supporters hun Vitesse-relikwieën beschikbaar hebben gesteld.

Het Vitesse-museum in de stad is te bezoeken tot en met vrijdag 8 september. De toegang is gratis. Er gaan regelmatig activiteiten plaatsvinden. Houd voor het complete aanbod de website www.rozet.nl/vitesse  in de gaten!

Vitesse bedankt gemeente Arnhem voor het beschikbaar stellen van de vijfde etage van Rozet! Mede dankzij deze geste kan iedereen tot en met vrijdag 8 september het bijzondere Vitesse-museum gratis bezoeken.

Vitesse / Foto’s Vitesse & SV

Hoofdsponsor: