22 maart 2016 In de media

Trio Vitesse-jeugdtrainers trapten balletje af

Vorige week vrijdag organiseerde de Supportersvereniging Vitesse de jaarlijks SV Paasbingo voor Vitesse-supporters.

De trainers Remco van der Schaaff (Vitesse onder 16), Ruud Knol (Vitesse onder 15) en Michael Jansen (Vitesse onder 14) waren vrijdagavond te gast tijdens de SV Paasbingo in Supportershome Monnikenhuize.
 

De voormalige Vitesse-spelers hadden er duidelijk zin in en maakten het de aanwezige 150 supporters bepaald niet gemakkelijk. Af en toe riepen ze Vitesse-spelers in plaats van getallen om en de bingo-spelers moesten dan aanvankelijk maar achterhalen welk (rug)nummer erbij hoorde.
 
Tussendoor werd het spel af en toe spontaan stilgelegd voor een heuse Vitesse-quiz. Zo werden de aanwezige supporters onder andere gevraagd in welke wedstrijd Ruud Knol zijn rentree na zijn blessure maakte en meer van dat soort vragen die betrekking hadden op het trainers trio.
 

 
Remco van der Schaaf was, net zoals zijn spelstijl in zijn actieve periode op het Vitesse-middenveld, niet te stoppen en bleef balletjes met nummers uit de machine halen terwijl de prijswinnaar zijn uiterste best deed om ‘bingo’ te blijven roepen om duidelijk te maken dat hij zijn kaart al vol had en zijn prijs wilde opeisen.
 
De Vitesse-trainers wisten de avond extra op te fleuren, hadden met een flinke portie Vitesse-humor de lachers op hun hand en hielpen van het begin tot eind van de avond de winnende supporters aan mooie prijzen.
 

 
De Supportersvereniging Vitesse bedankt de trainers voor hun aanwezigheid, SV-vrijwilligers voor hun inzet en de grote hoeveelheid sponsoren die weer prachtige prijzen ter beschikking hebben gesteld.

De volgende SV-activiteiten komen er ook weer aan, allereerst vind er op 28 april a.s. de SV Vitesse Quiz plaats in Supportershome Monnikenhuize (informatie volgt) en op 30 april organiseert de Supportersvereniging Vitesse voor de 14e keer het Henk Charly Bosveld Zaalvoetbaltoernooi in sporthal Sporthal De Laar te Arnhem. Meedoen of gewoon gezellig komen kijken? Klik hier voor meer informatie.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: