Vitesse in de media
Tien spelers nemen afscheid in Supportershome Monnikenhuize 20/05/2011

Afgelopen zondag namen drie spelers afscheid van de aanwezige supporters. Tijdens het Slotfeest van de Supportersvereniging Vitesse werden nog vier spelers uitgezwaaid.

Er werd afscheid genomen van Gino Felixdaal, Rogier Molhoek, Marti Riverola en Dalibor Stevanovic. Marti Riverola keert terug bij Barcelona B. Rogier Molhoek staat in de belangstelling van NAC Breda en de zaakwaarnemer van Dado Stevanovic is in gesprek met een Nederlandse- en Duitse clubs.

Afgelopen zondag werd er in het Supportershome Monnikenhuize al afscheid genomen van Haruna Babangida, Matej Delac en Nemanja Matic. Zij reisden al op zondagavond naar huis. Delac keerde terug naar Chelsea, maar zal opnieuw worden uitgeleend aan een club. Er is interesse uit Nederland, België en Frankrijk. Matic reisde naar Londen, maar maakte slechts een tussenstop. Hij tekende voor vier jaar bij Benfica in Portugal.

Bodan Rajkovic is nog onzeker over zijn toekomst. Vitesse-eigenaar Merab Jordania bracht vorige week zaterdag een bliksembezoek aan Nice om te praten met Roman Abramovic. Vitesse wil Rajkovic graag behouden. De verwachting is dat naast Rajkovic, die waarschijnlijk bij Chelsea gaat bijtekenen en weer uitgeleend wordt, nog een tweede speler van Chelsea naar Arnhem komt.

Eerder maakte Vitesse bekend spits Sinan Kaloglu geen nieuw contract aan te bieden. De van Inter geleende Luca Caldirola keerde terug naar Italië. Beiden waren niet op het SV Slotfeest aanwezig in verband met privé omstandigheden.


Bron: Supportersvereniging Vitesse Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl