23 juni 2013 In de media

Theo Janssen: we hebben nog heel wat nodig

De training van Vitesse had zondag met alle jeugdspelers veel weg van een training van Jong Vitesse. “Ja, dat denk ik ook wel eens”, beaamt Theo Janssen.
"Goed dat die jonge jongens de kans krijgen, maar als die andere spelers niet terugkomen, hebben we nog heel wat versterkingen nodig."

"Ik heb de trainer gesproken en de verwachtig is dat er wel wat bij gaat komen, hopelijk eerder dan dat het vorig seizoen gebeurde. Ik hoop dat er begin augustus een vast team staat. Dan spelen we Europees en het zou mooi zijn om een paar rondjes te overleven. Ik kan me nog hele mooie wedstrijden herinneren in Europa met Vitesse, maar dat is lang graven, want het is een hele tijd geleden."

"Ik denk dat Bony gaat, hij gaf vorig jaar al aan dat hij graag wil vertrekken. En Marco van Ginkel lijkt toe aan een stap verder. Ik hoop dat hij krijgt wat hij wil. Er zal nog wel wat bij komen op het middenveld, maar deze trainer wil voetballend spelen en dat kan Davy Pröpper als geen ander. Een Arnhems middenveld met Nicky Hofs nog op tien en dan zijn we klaar", lacht Janssen.
 

Omroep Gelderland TxT / Foto’s SV

Hoofdsponsor: