Vitesse in de media
Technische staf seizoen 2017|2018 18/05/2017

Terwijl de selectie vanaf vrijdag enkele weken vrijaf krijgt, wordt achter de schermen al weer hard gewerkt om de technische staf en selectie vorm te geven voor seizoen 2017|2018.

Het grootste gedeelte van de technische staf blijft intact. Hoofdtrainer Henk Fraser heeft een doorlopend contract en blijft dus aan, net zoals assistent-trainer Edward Sturing, fysiek trainer Jurgen Seegers en video-analist Kevin Balvers. Keeperstrainer Raimond van der Gouw is met de club in gesprek over contractverlenging.

Assistent-trainer Andy Myers gaat Vitesse helaas verlaten. De Engelsman was sinds dit seizoen actief als assistent-trainer. Hoewel Myers terugkijkt op een succesvol seizoen en leerzame periode, heeft hij om persoonlijke redenen besloten terug te keren naar Engeland. 

Myers: “De voornaamste reden voor mijn terugkeer naar Engeland is mijn vrouw en mijn drie kinderen. Maar echt, ik heb het geweldig naar mijn zin gehad bij Vitesse. Ik heb met hele fijne collega’s samengewerkt en we hebben met z’n allen historie geschreven. Daar ben ik trots op. Ik wil de supporters en iedereen binnen de club dan ook enorm bedanken voor een geweldig seizoen.” 

Vitesse gebruikt de komende periode om de vrijgekomen functie in te gaan vullen. 


Bron: Vitesse / Foto's SV Deel online:  
www.gelderlander.nl www.gelderlander.nl