19 mei 2015 In de media

SV ontvangt vaan van Theo Bos wedstrijd uit handen van Stichting Jaimy

Op 14 maart 2015 is er op Papendal een gedenkwaardige voetbalwedstrijd gespeeld. De Vitesse Legends speelden tegen Team Theo Bos.
Deze wedstrijd stond in het teken van de onthulling van het schitterende borstbeeld van Mr. Vitesse. Na afloop werden de shirts en de wedstrijdvaan geveild en de opbrengsten maakten het mede mogelijk dat dit borstbeeld er is gekomen.
 

 
De Arnhemmer Alex Marcic, nu woonachtig in Kaapstad, deed het hoogste bod op de vaan en heeft vervolgens Stichting Jaimy benaderd om de vaan te schenken aan de supportersvereniging.

Alex Marcic: "De Arnhemse Stichting Jaimy zet zich in voor kinderen met kanker en helpt o.a. door speelgoed te schenken aan de vijf kinder-oncologische centra in Nederland. Theo Bos is veel te vroeg aan deze verschrikkelijke ziekte is overleden. Dat was voor mij de motivatie om dit gebaar te maken. Ik spreek ook de wens uit dat misbruik van het woord kanker van de voetbalvelden en de tribunes gaat verdwijnen"
 
Afgelopen zondag, voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Utrecht, heeft SV-voorzitter Stef ten Thij de vaan ontvangen uit handen van Hein van Boxel van de Stichting Jaimy in het bijzijn van Vitesse-directeur Joost de Wit.

De vaan zal een mooie plaats krijgen in het nieuwe supportershome zodat alle Vitesse-supporters er tijdens hun bezoek aan het home van kunnen genieten.
 
De SV bedankt Alex Marcic en de Stichting Jaimy voor dit prachtige geschenk.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: