4 maart 2015 In de media

Supporters Vitesse geven massaal voor borstbeeld Theo Bos

Afgelopen zaterdag, rondom de wedstrijd Vitesse vs PEC Zwolle, vond de collecte voor het borstbeeld van Theo Bos plaats.
De vrijwillige collectanten hebben van de supporters in totaal een bedrag van €  9.071,44,- ontvangen.

Zowel de initiatiefnemers, de Supportersvereniging als de club zijn ontzettend blij dat de supporters massaal hebben gegeven. Bedankt voor jullie bijdrage! 

Een speciaal woord van dank gaat uit naar Grillo Natuursteen uit Huissen die de sokkel, waar het beeld op komt te staan, heeft geschonken.
 
Dit bedrag is nog niet de eindstand. Het nu al fantastische bedrag wordt nóg hoger dankzij de giften die binnenkomen op het bankrekeningnummer.
 
De totale kosten om het beeld mogelijk te maken zijn € 11.500. Wij nodigen supporters die niet bij de wedstrijd hun donatie hebben kunnen doen uit om hun gift over te boeken.
 
Wilt u nog bijdragen aan het borstbeeld van Mister Vitesse dan kan dat via:
rekeningnummer IBAN NL 88 ABN A063 0586 373
t.n.v. Supportersvereniging Vitesse
o.v.v. Borstbeeld Theo Bos.
 
Het borstbeeld van ‘Mister Vitesse’ wordt onthuld op zaterdag 14 maart, een dag na de wedstrijd Vitesse vs AZ. Alle supporters zijn die dag om 10.30 uur van harte welkom om het officiële moment bij te wonen.
 
Aansluitend om 11.00 uur speelt Vitesse Legends tegen een speciaal samengesteld ‘team Theo Bos’. Ook hiervoor zijn alle supporters van harte welkom.
 
De unieke shirts van het ‘team Theo Bos’ zullen na afloop van de bijzondere wedstrijd via vitesse.nl geveild worden. De opbrengst komt ten goede aan de realisatie van het borstbeeld. Een eventuele meeropbrengst zal door de supporters aan een nader vast te stellen goed doel worden geschonken.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: