28 november 2016 In de media

Succesvolle collecte en nieuw partnership stichting Jaimy

Vitesse Betrokken en Stichting Jaimy ondertekenden zaterdag 26 november een nieuw partnership. Hiermee wordt de samenwerking met drie jaar verlengd.
De maatschappelijke stichting van Vitesse en Stichting Jaimy werken al geruime tijd samen. Sinds seizoen 2014|2015 is de samenwerking geformaliseerd middels een convenant tussen beide partijen. Die samenwerking werd afgelopen zaterdag uitgebreid met drie jaar. Aanwezig bij de ondertekening waren Hein en Tonny van Boxel, oprichters van Stichting Jaimy, algemeen directeur Joost de Wit en voorzitter van het bestuur van Vitesse Betrokken, Maarten van Gessel.

Vitesse wil met deze samenwerking een positieve bijdrage leveren aan de doelstelling van Stichting Jaimy: Kinderen met kanker, weer even kind laten zijn. Afgelopen zaterdag vond voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse vs Excelsior de jaarlijkse collecte plaats. In totaal werd er €3500,59 opgehaald. Deze opbrengsten komen ten goede aan de inrichting van een speelkamer in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.

Over Stichting Jaimy 
Oprichters van Stichting Jaimy, Hein en Tonny van Boxel, verloren hun zoon Jaimy op 9-jarige leeftijd, aan de verschrikkelijke ziekte. Jaimy zag gedurende zijn ziekbed dat er weinig speelgoed beschikbaar was voor zijn medepatiëntjes. Om die reden is hij zelf gestart met het inzamelen van speel- en leermateriaal voor andere kinderen. Zijn ouders zetten zich nu in om kinderen in vijf kinderoncologische centra in Nederland te voorzien van goederen, voornamelijk speel- en leermateriaal, en om mee te helpen in het realiseren van speciale speelruimten voor de kinderen.
 

Vitesse

Hoofdsponsor: