6 maart 2015 In de media

Stegeman: “Vitesse even sterk als de topclubs”

Zaterdag neemt Heracles Almelo het in eigen huis op tegen Vitesse. John Stegeman slaat de Gelderse club erg hoog aan en voorziet een hels karwij.
Volgens Stegeman hoort Vitesse kwalitatief thuis in het rijtje van de drie traditionele topclubs in Nederland. “Ik schaar het huidige Vitesse in het rijtje PSV, Ajax en Feyenoord. Vitesse is een goed voetballende ploeg die je niet moet laten voetballen”, vertelt de voetbaltrainer op de clubwebsite van Heracles.

De manager denkt te weten hoe de Arnhemmers bestreden kunnen worden. Stegeman: “We moeten het gevecht aangaan, we spelen nu elke week een finale. Als we heel gedisciplineerd spelen kunnen we een resultaat halen”, laat de coach vrijdag optekenen.

Kracht Vitesse 

“We spelen morgen tegen een hele goede tegenstander. Het wordt een zware opgave, maar het team wil heel graag en we hebben de laatste thuiswedstrijden resultaten geboekt met redelijk tot goed voetbal. Dat geeft vertrouwen”, aldus de oefenmeester.

Voor Stegeman is het van belang dat de resterende competitieduels voldoende punten bij elkaar worden gesprokkeld. Het elftal staat op een zestiende plek, wat aan het einde van de rit veroordeling tot nacompetitie betekent voor de Heraclieden, met mogelijk degradatie tot gevolg.
 

Goal / Foto’s SV

Hoofdsponsor: