16 maart 2017 In de media

Sfeervak en eerste ring bekerfinale uitverkocht

De kaartverkoop voor de KNVB Bekerfinale is donderdagochtend voor seizoenkaarthouders van start gegaan. Binnen tien minuten waren er al 2.000 tickets verkocht. Inmiddels is het sfeervak en alle beschikbare vakken voor Vitesse-supporters op de eerste ring uitverkocht.
Vitesse-seizoenkaarthouders hebben tot dinsdag 21 maart 10.00 uur de exclusieve mogelijkheid om twee tickets per seizoenkaart te kopen. Aangezien de kaartverkoop snel gaat, is het raadzaam om zo snel mogelijk tickets te kopen via www.vitesse.nl/finale. Want, OP = OP!

Er zijn nog plaatsen op de tweede ring beschikbaar. Hiervoor zijn zowel auto- als busarrangementen te verkrijgen. Alle informatie over de kaartverkoop en om tickets te kopen voor de bekerfinale vind je hier: www.vitesse.nl/finale  

Klik op deze link voor de meest gestelde vragen: www.vitesse.nl/finalefaq  
Klik op deze link voor een stappenplan als je voor meerdere supporters  tickets wil bestellen: www.vitesse.nl/finalemeerderepersonen  

Bus- en autoarrangementen
De 17.500 Vitessenaren die naar de bekerfinale kunnen brengen een ware volksverhuizing te weeg. Logistiek gezien komt hier een hoop bij kijken. Niet alleen bij vertrek vanuit Arnhem, maar ook bij aankomst in Rotterdam. Voor ieders gemak zijn er daarom auto- en busarrangementen beschikbaar.

De bussen worden op loopafstand van De Kuip geparkeerd. Het autoarrangement is inclusief een parkeerkaart. Dat betekent dat je verzekerd bent van een parkeerplaats en vanuit daar het laatste stukje gemakkelijk en gratis met de tram naar De Kuip reist.

Tarieven
Vitesse heeft de prijzen van de arrangementen zo laag mogelijk gehouden. Bij de kaartverkoopinformatie staat de prijsopbouw van de arrangementen uitgelegd. Koop je een ticket voor de finale, dan ben je verzekerd van busvervoer of een parkeerplaats voor de auto en kan je genieten van het Vitesse-fanplein dat bij het stadion wordt gerealiseerd.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: