16 december 2017 In de media

Selectie Vitesse bezocht supportershome na duel tegen Willem II

Woensdagavond na de wedstrijd tegen Willem II die eindigde in een teleurstellend 2-2 gelijkspel bezocht de volledige selectie van Vitesse het supportershome om het jaar gezamenlijk met de supporters af te sluiten.
Ondanks het slechte resultaat tegen de club uit Tilburg was het supportershome aardig gevuld na de wedstrijd. Vervolgens was het wachten op de selectie van de Arnhemmers.
Onder het genot van een biertje en muziek werd er door de supporters nog nabesproken over de wedstrijd die genoeg gespreksstof had gegeven.
 
Supporter Marco Weijsters is ook aanwezig, hij vindt het nog aardig druk ondanks het ongunstige tijdstip van de wedstrijd. “Ik ben niet speciaal voor het bezoek van de selectie blijven hangen in het home, in principe kom ik na alle wedstrijden even langs. Het bezoek van de selectie is nu wel een mooie bijkomstigheid hoor”, aldus Marco.
 
Ivo en Wilma Grob genieten van een drankje en wachten het bezoek van de selectie rustig af. “Ik vond de wedstrijd tegenvallen, ik mis wat druk naar voren in wedstrijden als vandaag”, vertelt Ivo. Van het bezoek van de selectie weet Wilma best wat ze kan verwachten. “Er zullen enkele mensen aan het woord komen, zoals de trainer. Ik hoop niet dat ze worden uitgefloten bij de opkomst door het tegenvallende resultaat hoor”, aldus Wilma.
 
Wilma’s wens wordt vervuld en de selectie komt enkele minuten later onder een applaus. De supporters laten zich horen voor de selectie ondanks het gelijkspel tegen Willem 2.
Als eerste komt trainer Henk Fraser aan het woord, hem worden enkele kritische vragen gesteld. “Er zijn geen excuses voor het resultaat. Maar we hebben de steun van de supporters in onze wedstrijden wel nodig”, vertelt Fraser.
 
Na de woorden van Henk Fraser is het de beurt van Tim Matavz om enkele vragen te beantwoorden. De doelpuntenmaker van de 1-1 geeft aan teleurgesteld te zijn met het resultaat en hierdoor niet echt blij te kunnen zijn met zijn goal.
 
Ten slotte wordt er een Vitesse shirt verloot onder de aanwezige bezoekers. De gelukkige winnaar ontving een exemplaar van het thuisshirt met een handtekening van Matavz.
 
Hierna wenste de selectie van Vitesse alle supporters fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar en was er nog ruimte voor een foto of een handtekening.
 
Supportersvereniging Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: