Vitesse in de media
Selectie en supporters sloten seizoen af in supportershome 18/05/2017

In een bomvol supportershome werd na de wedstrijd tegen Roda JC op feestelijke wijze het seizoen afgesloten. Traditiegetrouw gebeurde dat door in aanwezigheid van de gehele selectie en staf de speler van het jaar bekend te maken. Ook werd afscheid genomen van mensen die de club gaan verlaten.

Het eerste applaus was echter niet voor de spelers. Eerst kregen de supporters die met hun sfeeracties de jubileumwedstrijd hadden aangekleed een warm applaus. De spandoeken hadden op veel mensen indruk gemaakt.

Vervolgens was het tijd om afscheid te nemen. Arshak Koryan, Mukhtar Ali, Lewis Baker, Matt Miazga, Nathan, Kevin Diks, Adnane Tighadouini en Kelvin Leerdam namen als spelers afscheid. Zij kregen een ingelijste foto van zichzelf in actie. Voor met name Tighadouini is het nog niet zeker dat hij vertrekt: "Als de clubs eruit komen dan kan ik misschien blijven."

Tot teleurstelling van hoofdtrainer Henk Fraser nam ook assistent Andy Myers afscheid. Ook bij kreeg een foto overhandigde en sprak lovende woorden over Vitesse.

Vervolgens was het tijd om de man van het seizoen bekend te maken. Ricky van Wolfswinkel voelde zich niet fit maar nam zichtbaar vrolijk de prijs van speler van het jaar in ontvangst. Hij liet Marvelous Nakamba en Guram Kashia achter zich.

Henk Fraser wenste alle supporters een fijne vakantie en gaf ook aan precies te weten hoe hij het elftal wil versterken. Arnold Kruiswijk had tot slot nog een cadeau meegebracht voor het supportershome. Een paar van zijn schoenen hangt dan ook binnenkort aan het plafond boven de bar.

Zo kwam er een einde aan het seizoen 2016-2017. Direct na het verlaten van het podium door de spelers was het ook voor de supporters voetbalvakantie. De vrijwilligers van de supportersvereniging hopen iedereen ook komend seizoen weer rond de thuiswedstrijden in het home te zien.
 
Selecteer een foto voor vergroting

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
www.gelderlander.nl www.gelderlander.nl