Vitesse in de media
Sebastiaan van der Sman keept volgend seizoen bij TEC 13/05/2013

De zondagtak van TEC heeft zich voor komend seizoen versterkt met drie nieuwe spelers. Naast doelman Sebastiaan van der Sman die overkomt van Jong Vitesse, zal Jip Bartels de overstap maken.

Van der Sman (24) is na de zomer de vervanger van Jan Schimmel, die vertrekt naar topklasser FC Lienden. Bij de Arnhemse eredivisionist was hij de afgelopen jaren derde doelman.

Gregory Viereck (voormalig Jong Vitesse) is een speler die bij de Tielenaren, vanaf komend seizoen actief in de eerste klasse van het zondagvoetbal Zuid 1, de hele rechterkant kan bestrijken. In oefenwedstrijden kwam hij bij TEC zowel als rechtsback als rechtervleugelaanvaller in actie. Het 20-jarige talent traint al het hele seizoen mee in Tiel. Doordat hij te laat overschrijving had aangevraagd, mocht hij dit seizoen nog niet in competitieverband spelen voor TEC.

De derde versterking, Bartels, komt over van Jong FC Utrecht. De 23-jarige aanvaller speede in het verleden voor de jeugdopleiding van Ajax, maar na een aantal knieblessures kwam hij bij Utrecht terecht.

Naast Schimmel neemt ook Albert van Velsen afscheid bij TEC. De routinier stopt met voetballen. Verder blijft de selectie van de Tielenaren intact.


Bron: Gelderlander Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl