13 mei 2011 In de media

Schoolvoetbalfinales in GelreDome

Voorafgaand aan Vitesse – Excelsior worden de schoolvoetbalfinales gespeeld. Het gaat zondag 15 mei om de titel ‘Schoolvoetbalkampioen van Arnhem’. Stadion GelreDome is vanaf 12.30 uur open.

Van de ruim 200 teams die op 6 april begonnen aan de voorrondes zijn nu nog vier teams over. Er worden twee finales gespeeld, de jongens en meiden finale.

De finalisten
Twee teams van de Pieter Breughelschool uit Arnhem Noord staan op 15 mei in GelreDome, de meisjes én de jongens. Dubbel feest voor die school. Het jongensteam van de Pieter Breughelschool neemt het op tegen het jongensteam van de Lea Dasberg uit Zuid. Het meisjesteam staat tegenover het meisjesteam van het Mozaiek uit Zuid. De meisjesfinale begint om 12.40 uur, aansluitend de jongensfinale waarna beide wedstrijden worden afgesloten met een prijsuitreiking.

Enthousiaste organisatie
Er was dit jaar niet alleen veel belangstelling voor deelname aan het toernooi, ook voor het organiseren van dit jaarlijkse evenement bestond bij de verenigingen veel animo. Vanuit de verenigingen Arnhemia, Arnhemse Boys, AZ 2000, Eendracht, ESCA, FC Presikhaaf, Paasberg, Eldenia, SML en ESA, stonden veel vrijwilligers paraat voor een succesvol verloop van het toernooi. Het toernooi werd in samenwerking met Jeugdsport van Sportbedrijf Arnhem georganiseerd.

 

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: