24 november 2014 In de media

Room maakt zich geen zorgen over zijn toekomst

Het contact van Vitesse-doelman Eloy Room loopt aan het einde van dit seizoen af. De keeper makt zich geen zorgen over de toekomst ‘Er is genoeg interesse voor mij’.
Eloy Room stond zater­dagavond tijdens de wedstrijd AZ – Vitesse in het doel bij de Arnhemmers. Hij zal tot de winterstop in de basis van Vitesse staan in verband met een blessure van Piet Velthuizen, de eerste doel­man van Vitesse.

Velthuizen heeft een ontsto­ken teen en moet een ingreep ondergaan die hem voor de rest van dit kalenderjaar van het veld zal houden.

 „Voor Piet is het lullig, maar voor mij is het een kans. Ik wil spelen. Dat heb ik echt gemist, voetballen in het eerste team.” 

"Voetballen met Jong Vit­esse op maandagavond is toch heel wat anders dan voor veel toeschouwers in de stadions in de eredivisie. Daarvoor ben je profvoetballer”, aldus Room.

Room heeft een aflopend con­tract in Arnhem. Hij weet niet waar mijn toekomst ligt. „Ik ben daar nog niet mee bezig. Ik richt mij nu op Vitesse, maar ik weet dat er genoeg interesse voor mij is," vertelde hij in de Gelderlander.
 

Suportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: