1 september 2014 In de media

Pröpper en Vejinovic blijven bij Vitesse

De sterkmakers op het Vitesse-middenveld, Davy Pröpper en Marko Vejinovic, blijven bij Vitesse.
Beide spelers werden aan Ajax gelinkt als vervangers van de naar Manchester United vertrokken Daley Blind.

Davy Pröpper, die al eerder in de belangstelling stond van Ajax, heeft een contract tot 2017 en Vitesse wilde de hoofdprijs voor de  Arnhemmer. 'Wij zijn maandag gebeld door zijn zaakwaarnemer Louis Laros. Hij wilde een bedrag horen. Wij zeiden doe maar een bod, maar er is niks meer teruggekomen', zegt directeur Joost de Wit van Vitesse.

'Wij laten onze spelbepaler natuurlijk niet zomaar vertrekken. Er moet dus een extreem bod komen, dat is duidelijk. Hij heeft  bovendien net voor drie jaar bijgetekend", aldus De Wit op maandagavond.

Marko Vejinovic werd maandag via de Telegraaf gelinkt aan Ajax. De Vitesse-middenvelder zei tegenover Omroep Gelderland dat er niets aan de hand is. 'Ik heb helemaal niets vernomen en blijf gewoon in Arnhem.'

Middenvelder Niki Zimling van FSV Mainz 05, een van de kandidaten die naast Pröpper en Vejinovic werd genoemd, en Ajax zijn een huurdeal overeengekomen en hebben de overeenkomt voor het afsluiten van de transferwindow afgerond. De club uit Amsterdam heeft ook een optie tot koop bedongen.

Technisch directeur Mo Allach liet weten dat er bij Vitesse geen veranderingen meer plaatsvinden voor het sluiten van de transferwindow.
 

Supportersvereniging Vitesse / OG / Foto’s SV

Hoofdsponsor: