27 april 2015 In de media

Peter Bosz: ‘Volkomen uit de lucht gegrepen’

Vitesse-trainer Peter Bosz was zondagmorgen te gast bij het FoxSport voetbalpraatprogramma ‘De Tafel van Kees’.
Peter Bosz maakte gelijk korte metten met alle mediaverhalen rondom de op handen zijnde wijziging in de samenwerking tussen Chelsea en Vitesse. "Dat is een verhaal dat volkomen uit de lucht is gegrepen", reageert Bosz. ''Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking en die gaat dan ook op hetzelfde niveau door.''

De Vitesse-trainer ging ook in op de vele spelers die door Chelsea worden gehaald en gelijk met Vitesse in verband worden gebracht. "Het is wel leuk om te zien. Als Chelsea een speler haalt dan wordt er gelijk gezegd dat die naar Vitesse gaat. Ik geloof dat wij komend seizoen een selectie van wel veertig spelers moeten hebben, als ik alles moet geloven. Dat is dus allemaal niet waar."

De trainer van de Arnhemse club zegt dat hij en technisch directeur Mo Allach zeker een keer in de veertien dagen contact hebben met de technisch directeur van Chelsea. Inmiddels is Vitesse zich aan het oriënteren met oog op volgend seizoen.

Peter Bosz: "We gaan weer kijken welke Chelsea-spelers eventueel beschikbaar zijn. Waar kunnen we uit kiezen? En vervolgens geven we zelf aan welke jongens wij graag willen hebben. We hebben ook een eigen scoutingapparaat, maar als we voor een bepaalde positie een speler nodig hebben waar onze eigen jeugd niet in voorziet, dan kunnen we het ook bij hen neerleggen."
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: