22 augustus 2014 In de media

Peter Bosz: ‘We willen de eerste drie punten’

Zondag 24 augustus staat de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Vitesse gaat in Zwolle op jacht naar de eerste drie punten van het seizoen.
Bosz is duidelijk: “We snakken naar drie punten, maar er is geen wanhoop.”

De enige speler die vrijdag op de training ontbrak was Wallace. “Hij is niet helemaal fit. De rest van de selectie is zondag inzetbaar. Marvelous wacht nog op zijn werkvergunning. Ook Dauda wordt steeds fitter. Hij is er lang uit geweest. Hij zal eerst genoeg minuten bij de beloften moeten maken voordat hij helemaal fit is.”

Vitesse heeft één punt overgehouden aan de eerste twee speelrondes van dit seizoen. De Arnhemmers wachten dus nog op de eerste overwinning. “Natuurlijk snakken wij naar drie punten. Maar we wanhopen niet. We spelen goed en creëren genoeg kansen in de wedstrijden. Alleen de kansen moeten er wel in gaan. Dat is een punt van aandacht”, zei Bosz vrijdagmiddag.

Bosz was donderdagavond toeschouwer bij het eerste Europese duel van PEC Zwolle. “Zwolle heeft een goede wedstrijd gespeeld. Ze verdienden om te winnen, maar ze geven het nog weg. Knap wat ze laten zien. Twee keer winnen van Ajax bijvoorbeeld. We kunnen onze borst nat maken zondag.”
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: