27 mei 2015 In de media

Peter Bosz: ‘Wij zullen spel weer moeten maken’

Donderdag 28 mei reist Vitesse af naar Heerenveen voor de eerste wedstrijd in de finale van de play-offs om Europees voetbal. Drie dagen later vindt de return plaats in GelreDome. Het duel in Friesland begint om 20.45 uur.
Niet inzetbaar is aanvaller Renato Ibarra. Bosz: "Renato heeft na PEC Zwolle teveel pijntjes en is donderdag niet inzetbaar. Voor hem gaat Wallace spelen. Verder is iedereen na de laatste training beschikbaar. Ook Zakaria Labyad. Hij heeft woensdag een training gemist door persoonlijke omstandigheden, maar stond vandaag gewoon weer op het veld."

Over tegenstander sc Heerenveen is Bosz duidelijk: "Ik verwacht dat zij terug zullen zakken en in de omschakeling willen toeslaan. Het is een repeterend antwoord, maar zo spelen de meeste ploegen tegen ons. Met de eerste twee duels dit seizoen kan ik in dit stadium niet veel. Dat zijn fases in een voetbaljaar. Het is nu belangrijk om te zien hoe wij het morgen in Heerenveen gaan doen. Ik vond ze fysiek beter dan Feyenoord. Maar wij zijn fysiek ook nog prima in orde. Interessant om te zien hoe het morgen gaat."

 
Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: