27 februari 2015 In de media

Peter Bosz : ‘Vitesse leeft’

Vitesse speelt zaterdagavond om 18.30 uur in eigen huis vs PEC Zwolle. Een belangrijk duel tussen de nummers vijf en zeven in de Eredivisie. Ontspannen en geconcentreerde koppies tijdens de afsluitende training. GelreDome is zaterdag lekker vol. “Vitesse leeft”, aldus Peter Bosz.
De kaartverkoop voor het duel tegen PEC Zwolle loopt goed. Vrijdagochtend was de teller de 20.000 kaarten al gepasseerd. “Dat is natuurlijk mooi. Zeker voor de spelers. Want spelen in een vol stadion is natuurlijk veel fijner. De resultaten spelen natuurlijk mee. Vitesse leeft. Dat zie je in GelreDome, maar zeker ook bij de wedstrijden van de beloften. Ook daar komen steeds meer supporters kijken”, aldus de hoofdtrainer vrijdagmiddag.

Bosz kan beschikken over een fitte selectie. “Iedereen is fit en dat betekent dat ik keuzes moet gaan maken. Arnold Kruiswijk zit nog niet bij de wedstrijdselectie. Hij heeft ruim twee maanden niet getraind en gespeeld. Afgelopen maandag heeft hij 90 minuten gespeeld bij de beloften. Dat is zonder problemen verlopen. Maandag doet hij weer mee met Jong Vitesse.”

Tegenstander PEC Zwolle is bezig aan een prima seizoen. De ploeg van Ron Jans staat vijfde. Al werden de laatste drie duels verloren. “Het is een club die de afgelopen jaren prima aan de weg timmert. Ook dit seizoen hebben ze prima resultaten gehaald. Nu gaat het even wat minder, maar ze staan op dit moment nog boven ons”, zei Bosz tegenover VitesseTV.

Later vanavond volgt de voorbeschouwing van VitesseTV op het duel vs PEC Zwolle.

Vrije verkoop
Kaarten zijn nog te koop in MijnVitesse (Jansbinnensingel 19, centrum Arnhem), bij Ticketbox/Primera en via Vitesse.nl/online. Zaterdag zijn de stadionkassa’s geopend vanaf 16.30 uur. Voor het duel geldt een vrije verkoop.
 

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: