Vitesse in de media
Opening Expositie 125 jaar Vitesse 24 mei in Rozet Arnhem 18/05/2017

Vitesse viert haar 125-jarig bestaan. Een rijke geel-zwarte voetbalhistorie met vele memorabele momenten. In samenwerking met Rozet en gemeente Arnhem presenteert Vitesse de expositie ‘125 jaar Vitesse’.

Een bijzondere tentoonstelling over de geschiedenis van de Arnhemse voetbalclub.

De expositie wordt woensdag 24 mei op feestelijke wijze geopend. Op de vijfde verdieping van Rozet zijn alle bezoekers van harte welkom. Gouden Vitessenaar Martin Esveld, mascotte Vito en vele gidsen zijn aanwezig om de expositie af te trappen. Tijdens deze feestelijke opening is het ook mogelijk om met de KNVB Beker op de foto te gaan.

De bezoeker maakt vanaf het Erfgoedcentrum, via de trappen van Rozet naar de vijfde verdieping,een reis door de geschiedenis. In verschillende thema’s wordt een geel-zwarte inkijk gegeven in de geschiedenis van Arnhems trots.

Aansluitend op de bijzondere tentoonstelling 125 jaar Vitesse organiseren bewoners van Rozet in samenwerking met Vitesse een aantal leuke activiteiten voor jong en oud.

Hieronder een greep uit het aanbod. Houd voor het complete aanbod de website www.rozet.nl/vitesse  in de gaten!
 
125 jaar Vitesse in RozetRozet

Bezoekadres:
 Kortestraat 16 6811 EP Arnhem

Opening voor bezoekers | woensdag 24 mei | 14.00 uur
Kom als allereerste de bijzondere expositie over 125 jaar Vitesse bewonderen tijdens de officiële opening voor bezoekers. Je kunt op de foto met de KNVB Beker en mascotte Vito is ook aanwezig!
Deze activiteit is gratis en aanmelden is niet nodig

Rondleidingen |  vanaf 24 mei elke woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur
Laat je rondleiden door een professionele gids en ontdek alle details en bijzonderheden van de expositie 125 jaar Vitesse!
Deze activiteit is gratis en aanmelden is niet nodig.

Herinnering voor het leven | zaterdag 10 juni
Laat je fotograferen als echte Vitesse-supporter door professionele fotograaf Annie van Gemert. Kinderen, volwassenen en zelfs huisdieren zijn welkom op de foto! Kom in jouw favoriete Vitesse-outfit en maak een herinnering voor het leven.
Meld je aan door een e-mail te sturen naar: info@toart.nu

125 jaar Vitesse: een walk en talk met de auteur van het jubileumboek donderdag 13 juli | 20.00 uur in het Erfgoedcentrum
Ferry Reurink, schrijver van Elke dag Vitesse, neemt je mee door de tentoonstelling in Rozet. We beginnen in het Erfgoedcentrum met een kort vraaggesprek, waarin bijzondere verhalen uit de 125-jarige clubgeschiedenis worden aangehaald. Heb je zelf een leuke anekdote, prangende vraag of eens speciale foto? Er is volop gelegenheid om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Uiteraard bewonderen we ook de jubileumtentoonstelling op de 5e verdieping van Rozet.
Deze activiteit is gratis en aanmelden is niet nodig

Speurtocht: 125 jaar Vitessegeschiedenis | dagelijks vanaf donderdag 1 juli
Jonge Vitesse-supporters ontdekken de geschiedenis van de Arnhemse voetbalclub tijdens een spannende speurtocht door Rozet. Deze is gratis op te halen bij Erfgoedcentrum Rozet. Ook kun je op de jeugdafdeling van alle vestigingen van de Bibliotheek Arnhem jouw eigen Vitesse-shirt ontwerpen.

Opmerking: het programma wordt nog uitgebreid dus hou deze pagina in de gaten
 
 
Het Rozet Kortestraat 16 Arnhem

Bron: Rozet / Foto's Rozet - Vitesse Deel online:  
www.gelderlander.nl www.gelderlander.nl