12 januari 2015 In de media

Onze nieuwe Vitesse.org site

De supporterssite van de Supportersvereniging Vitesse heeft sinds donderdag een nieuw design. Het is tevens een eerste stap naar een behoorlijk uitgebreidere functionaliteit.
Zo kunnen wij YouTube films op meerdere plekken op de pagina plaatsen en komen de schitterende foto’s van onze SV-fotografen meer tot hun recht recht in een groter formaat binnen de mediamodule. Veertiendaags zul je een poll aantreffen waarbij je jouw mening kunt geven. De socal media zijn gekoppeld en dat maakt het eenvoudiger om ons nieuws ook via Twitter en Facebook te volgen.
 
Er is geruime tijd van ontwikkelen en uittesten aan vooraf gegaan, maar zoals het met alle nieuwe dingen gaat: in de praktijk blijkt of het werkt. Kom je dus onverhoopt een fout tegen, heb je verbetervoorstellen of wil je delen wat je er van vindt? Laat het ons dat weten via supportersvereniging@vitesse.org .
 
Veel plezier op onze vernieuwde site en onze redactie vrijwilligers blijven zich dagelijks inzetten voor SV- en Vitesse-nieuws in de breedste zin des woords.
 

 
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: