2 juli 2013 In de media

Nederland kleurt geel en zwart

Heel Nederland wordt langzaam Vitesse-supporter. De Vitesse-kleuren geel en zwart verspreiden zich vlot vanuit Arnhem, via de Gelderse grenzen, richting heel Nederland.
Berichten wij vorige week al dat Vitesse zich kan verheugen op koninklijke support, vandaag een nieuw voorbeeld met regionale uitstraling.
 
De markante Molen van Jetten in Uden (1811) wordt op dit moment behandelt tegen bonte knaagkevers, die het hout van de molen aantasten. De ruim tweehonderd jaar oude molen is hiervoor tijdelijk volledig ingepakt. De aanleiding is niet zo mooi, maar de uitvoering des te meer.
 
De hele regio Uden kan tijdelijk genieten van een geel-zwart ingepakte molen. Aanleiding voor de vitesse.org redactie molenaar Patrick van Kessel te mailen of wij een aantal foto's konden ontvangen en mochten plaatsen. De sympathieke molenaar zag er wel de humor van in en mailde twee prachtige foto's van zijn schitterende molen in de Vitesse-kleuren geel en zwart.
 
Hij liet ons weten dat hij al de nodige opmerkingen in relatie tot de prominente Vitesse-promotie had ontvangen. De mannen van de firma Meijel, die de molen hebben ingepakt, begonnen er gelijk over. De specialist die de molen behandelt heeft het er maar moeilijk mee, zo meldt molenaar Patrick. De begassingsleider is namelijk een fervent PSV-fan die met pijn in het hart al dat Vitesse-geweld dagelijks over zich heen moet laten komen.
 
We willen jullie de beelden van deze prachtige molen in geel en zwart, onder de rook van Eindhoven, niet onthouden.
 

 
De vitesse.org-redactie bedankt de sportieve molenaar Patrick van Molen van Jetten in Uden.

Bezoek zijn website en wij adviseren onze Vitesse-supporters een kijkje in dit prachtige cultuurgoed te gaan nemen. Je Vitesse-sjaal kun je dan rustig omhouden. Dat zit daar wel snor.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s Molen van Jetten

Hoofdsponsor: