24 oktober 2014 In de media

NAC met Sarpong en Van der Weg tegen Vitesse

Jeffrey Sarpong maakt zaterdag weer eens zijn opwachting in de basisploeg van NAC Breda, die het dan in Arnhem opneemt tegen Vitesse.
De middenvelder krijgt van interim-trainer Eric Hellemons een kans vanwege de schorsing van Joeri de Kamps. Hellemons meldde vrijdag ook dat Kenny van der Weg centraal achterin de plaats zal innemen van Aleksandar Damcevski.

Gill Swerts kan zaterdag weer meespelen. De Belg is hersteld van een kuitblessure. Alleen Elson Hooi is nog geblesseerd, terwijl spits Stipe Perica net als De Kamps is geschorst.

Vitesse aast na drie ruime zeges op rij op een vierde overwinning. Trainer Peter Bosz kan in het thuisduel weer beschikken over aanvoerder Guram Kashia. De Georgische verdediger is hersteld van een teenbreuk. Zakaria Labyad en Josh McEachran ontbreken vanwege blessures nog wel.

Bosz merkt dat de goede uitslagen wat teweegbrengen in de groep. „De eerste wedstrijden speelden we goed, maar haalden we geen punten. Nu spelen we goed en pakken we ook de punten. Dat is zeker goed voor het zelfvertrouwen van de spelers.”
 

TG / Foto’s SV

Hoofdsponsor: