30 juli 2014 In de media

Mourinho en Van Ginkel kijken vooruit naar treffen met Vitesse

Woensdag 30 juli, 19.30 uur, staat het duel Vitesse vs Chelsea FC op het programma. Vitesse Media kijkt met Jose Mourinho en Marco van Ginkel vooruit op het oefenduel.
Marco van Ginkel zette in 2003 zijn eerste stappen op het veld van Vitesse. Vanuit de Vitesse Voetbal Academie stoomde de middenvelder door naar het eerste elftal. Voor Van Ginkel is het duel tegen Vitesse een mooi affiche. “Ik heb er echt zin in. Vitesse is de club waar ik min of meer ben opgegroeid. Ik heb nog regelmatig contact met mensen bij de club en spelers. Ik kijk er naar uit om veel bekenden te zien”, zei Van Ginkel een paar dagen voor de wedstrijd.

Chelsea FC is halverwege de voorbereiding. Elke week stromen er bij de club uit Londen spelers in. Jose Mourinho hoopt zich in Arnhem goed voor te bereiden. “Het is belangrijk dat we goed trainen en wedstrijden kunnen spelen tegen teams die willen voetballen. Ik heb begrepen dat Arnhem een leuke stad is, het stadion is geweldig en Vitesse houdt er van om attractief te voetballen. Het wordt voor ons een mooie ervaring.”

Mourinho heeft mooie woorden over voor Marco van Ginkel. “Ik vond het zeer jammer dat hij vorig seizoen wegviel door een zware blessure. Ook in zijn eerste seizoen hadden wij al hoge verwachtingen van Marco. Hij moet hard blijven werken, maar het is een geweldige jongen en als voetballer heeft hij enorm veel potentie.”
 


 
Voor het duel Vitesse vs Chelsea FC geldt een vrije verkoop. Kaarten kunnen worden gekocht in MijnVitesse, bij Ticketbox en via Vitesse.nl/online. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s van GelreDome om 17.30 uur open. Het busvervoer van Breng rijdt woensdag net als tijdens reguliere thuiswedstrijden van Vitesse.
Vitesse / Foto’s SV – CFC

Hoofdsponsor: