21 augustus 2014 In de media

Loop mee met de Airborne Wandeltocht

Op zaterdag 6 september vindt de jaarlijkse Airborne Wandeltocht plaats. De loop door onder andere Oosterbeek is het grootste eendaagse wandelevenement ter wereld.
De Supportersvereniging Vitesse loopt in groepsverband mee. Loop jij ook mee?

Er bestaat de keuze uit twee afstanden: 10 of 15 km. Er wordt zaterdag 6 september tussen 11.00 uur en 11.30 uur verzameld achter het Airborne Museum in Oosterbeek.  De start van de wandeltocht is om 12.00 uur met het bekende defilé aan het begin. De tocht gaat langs een aantal plaatsen die een belangrijke rol hebben gespeelde tijdens de slag om Arnhem in 1944.

Vitesse heeft de SV voor deze dag voorzien van een speciaal Airborne memorialshirt. Alle deelnemers die zich aansluiten bij de gezamenlijke loop van de SV krijgen het unieke shirt. De kosten voor deelname zijn € 8,- voor leden van de SV en € 10,- voor niet leden. Naast het memorialshirt ontvang je een lunchpakket en een speciale verrassing. Inschrijven kan tot en met 24 augustus door het sturen van jouw gegevens naar supportersvereniging@vitesse.org . De inschrijving stopt bij 100 deelnemers. Meer informatie is te vinden op de website van de Supportersvereniging. 

Airborne-duel: Vitesse vs sc Heerenveen
Vitesse zet zich in om de vrijheid die wij in Nederland genieten te eren. In het jaar van de 70e Airborne herdenking is er daarom een speciaal Airborne shirt. Het Aiborne-duel staat zaterdag 20 september op het programma. Ook dit seizoen is er weer een speciaal programma rondom dit duel. De kaartverkoop voor Vitesse vs sc Heerenveen start zaterdag 23 augustus.
 

Loop mee en geef je op via supportersvereniging@vitesse.org

 

Vitesse / Supportersvereniging Vitesse / Foto’s ABW

Hoofdsponsor: