20 mei 2015 In de media

Laatste dag! Seizoenkaarthouders: 1 kaart bijkopen, 2 gratis kaa

Seizoenkaarthouders kunnen gratis naar de eerste thuiswedstrijd in de play-offs. Vanaf tien euro kunnen seizoenkaarthouders een kaart bijkopen (volwassenen vanaf 10,- euro en jeugd t/m 16 vanaf 6,- euro). Vandaag is de laatste verkoopdag van de actie.
Het meenemen van een extra supporter wordt ook nog eens beloond.
Als Vitesse de finaleronde haalt krijgen seizoenkaarthouders die een kaart hebben bijgekocht voor de eerste ronde, automatisch twee gratis kaarten voor de finaleronde.

Iemand die voor de eerste ronde geen kaart heeft bijgekocht kan er natuurlijk in de finaleronde bij zijn, maar betaalt dan ook 10 euro (jeugd t/m 16 vanaf 6 euro)!

Bij de play-offs zijn de seizoenpaarkeerkaarten gewoon geldig zoals bij reguliere competitiewedstrijden.

Let op: deze actie loopt tot en met woensdag 20 mei. Deze actie geldt alleen als je kaarten bestelt in MijnVitesse of via Vitesse.nl/online. Bij TicketBox helaas niet.

BESTELLEN

Vitesse vs PEC Zwolle (Losse kaartverkoop)

De losse kaartverkoop voor de play-offs begint op maandag 18 mei. Vanaf dat moment geldt de speciale actie, twee gratis kaarten voor de eventuele finaleronde, niet meer. Seizoenkaarthouders hebben dus één maand de exclusieve mogelijkheid om kaarten bij te kopen en gratis naar de finale van de play-offs te gaan!
 

  Volwassenen Jeugd t/m 16 jaar
Theo Bos tribune (Zuid)
Oost-tribune
Noord-tribune
West-tribune
€ 10,00
€ 15,00
€ 10,00
€ 15,00
€ 6,00
€ 9,00
€ 6,00
€ 9,00

 

Bestel HIER je kaarten!
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: