26 maart 2015 In de media

Laatste 3 thuisduels voor de prijs van 2

Er staan dit seizoen nog drie thuiswedstrijden op het programma. FC Groningen, FC Dordrecht en FC Utrecht komen nog op bezoek in GelreDome.
Het einde komt in zicht, de prijzen worden verdeeld. Vitesse is vol in de race voor een play-off ticket.

Voor de laatste 3 thuiswedstrijden in de Eredivisie is een speciaal arrangement beschikbaar. Hiermee bezoek je de laatste 3 wedstijden voor de prijs van 2. Ben jij er bij tegen de FC-clubs? Het 3=2 arrangement is voor iedereen verkrijgbaar vanaf 36,- in MijnVitesse en via Vitesse.nl/online.

Meer informatie is te vinden op Vitessenl/3=2.
 


Vitesse vs FC Groningen: vader-zoon* actie!

Zaterdag 4 april speelt Vitesse tegen FC Groningen. Deze wedstrijd staat in het teken van de vader-zoon* actie. Voor deze wedstrijd nodigt Vitesse ouders met kinderen uit om voor een speciaal actietarief de wedstrijd te bezoeken. Sta jij op zaterdagochtend altijd bij jouw zoon/dochter langs de lijn? Dan is dit jullie kans om samen naar een wedstrijd van Vitesse te gaan.

Voor maar 35 euro zijn jullie samen aanwezig bij de wedstrijd Vitesse vs FC Groningen. Het arrangement voor deze wedstrijd bestaat uit:

2 kaarten voor de Oost-tribune
2 fansjaals
parkeerkaart
kortingsvoucher voor GelreDome Publiekshoreca

Kaarten bestellen kan in MijnVitesse (Centrum Arnhem) en online via het bestelformulier op de pagina Vitesse.nl/vaderzoon. Daar kun je ook een verhaal en foto meesturen om kans te maken op mooie prijzen. Hoe beleef jij voetbal met je zoon of dochter? 

* Actie geldt ook voor moeders, dochters, opa's, oma'a, tantes, ooms, kleinkinderen, vriendjes en buurkinderen.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: