18 januari 2017 In de media

Kwis Zwart op Geel

Als Supportersvereniging Vitesse brengen wij 6x per jaar een mooi full-color magazine genaamd Zwart op Geel uit voor onze leden. Sinds dit seizoen staat daar elke editie een kwis in waarbij de prijswinnaar een Vitesse-cap kan winnen.
Zo stond er afgelopen editie ook een vraag in wie de speler op de betreffende foto is. Blijkbaar was dit een moeilijke opgave en hebben we (nog) geen antwoorden mogen ontvangen.
We zullen dan ook, als uitzondering, deze vraag nu online zetten zodat iedereen mee kan doen.

We zullen een klein tipje van de sluiter oplichten….

Deze Engelse aanvaller speelde eind jaren '70 tien wedstrijden voor Vitesse. Maakte twee jaar eerder in het shirt van PSV een historisch doelpunt in Camp Nou.
 

Weet jij het antwoord ? Stuur deze dan naar zwartopgeel@vitesse.org. Vermeld ook je volledige naam in de mail (meedoen kan tot 23 januari)

Wil jij vaker meedoen met onze prijsvragen ? Word dan nu lid ! Als lid van de Supportersvereniging Vitesse krijgt u 10% korting op alle merchandisingartikelen zoals sjaals, shirts en vlaggen.

Leden hebben tegen gereduceerd tarief toegang tot de activiteiten die de vereniging organiseert. Het lidmaatschapspasje waarmee u gebruik kunt maken van deze privileges ontvangt u, nadat u lid wordt van de supportersvereniging, zo spoedig mogelijk thuis.

U kunt nu online inschrijven voor het lidmaatschap via DEZE link en ontvangt dan binnen 4 weken uw SV-lidmaatschap thuis.

De contributie bedraagt € 11 per jaar (voor leden t/m 16 jaar en leden ouder dan 60 jaar) en € 15 per jaar voor overige leden. Het lidmaatschap kan iedere maand ingaan en geldt voor de periode van een jaar.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: