23 augustus 2015 In de media

Kuyt geeft toe: “Gelukkig kregen we geen penalty tegen”

Feyenoord won zondag met 2-0 van Vitesse, maar na afloop was vooral het optreden van scheidsrechter Serdar Gözübüyük het gespreksonderwerp. De scheidsrechter gaf in de eerste helft namelijk geen strafschop aan Vitesse, terwijl Feyenoord er in de tweede helft wel een kreeg. Dirk Kuyt was na afloop eerlijk over de situaties.
"Je ziet dat Vitesse een ploeg is die loert op de countert. Ze proberen te profiteren van de foutjes die wij maken, zoals in de eerste helft waar we gelukkig geen penalty tegen kregen", begint de ervaren aanvaller zijn relaas tegenover FOX Sports. "Wij spelen nu veel volwassener dan een paar weken geleden. We kunnen goed het geduld bewaren om toe te slaan."

Voor Kuyt was het alweer zijn derde competitietreffer voor de Stadionclub. De routinier maakte alle doelpunten vanaf de stip. "Het is puur gevoel waarop ik schiet. Ik had wel het gevoel dat ik wel wat beter na moest denken omdat ik de laatste vier wedstrijden, ook in onze laatste oefenwedstrijd, een penalty heb binnengeschoten. Dat gaan mensen analyseren", besluit hij.

Soccernews.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: