28 april 2015 In de media

Krüzen na dit seizoen terug naar Heracles Almelo

Hendrie Krüzen keert na dit seizoen terug naar Heracles Almelo. De 50-jarige assistent-trainer kwam in het seizoen 2013|2014 samen met hoofdtrainer Peter Bosz over van de club uit Almelo.
Na twee seizoenen bij Vitesse gaat Krüzen terug naar de club waar hij geldt als een cultuurbewaker.

Technisch directeur Mo Allach over het vertrek van Krüzen: “Hendrie heeft bij ons twee seizoenen uitstekend werk geleverd. De klik met Peter Bosz en de rest van de staf was overduidelijk aanwezig. Hendrie heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit te willen terugkeren bij zijn oude club. Samen met Peter en de staf gaan we ons oriënteren op hoe wij de staf verder wensen in te vullen.”  

Hendrie Krüzen over zijn keuze: "Ik heb het fantastisch naar mijn zin bij Vitesse. Ik heb er twee jaar geweldig kunnen werken. De club wens ik heel veel sportief succes toe. We gaan elkaar volgend seizoen in de Eredivisie zeker weer zien."

Onlangs verlengde Peter Bosz zijn aflopend contract met één jaar. Assistent-trainer Rob Maas, keeperstrainer Raimond van der Gouw en trainer van Jong Vitesse John Lammers hebben doorlopende contracten.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: