Vitesse in de media
Kom op Goede Vrijdag (19 april) naar de SV-Paasbingo! 03/04/2019

Op 19 april 2019 organiseert de supportersvereniging weer een gezellige Paasbingo. Alle Vitesse-supporters zijn van harte welkom om een gezellige en spannende avond te hebben en mee te spelen om de prijzen.

Zo vlak voor het paasweekend is het tijd voor de traditionele SV Paasbingo. Kom naar Supportershome Monnikenhuize op het GelreDome-terrein en maak er een hele gezellige Goede Vrijdag van. Wie weet ga jij met één van de mooie prijzen naar huis!

Het supportershome is geopend vanaf 18.45 uur en de bingo start om 19.30 uur.  Een bingoboekje voor tien spelrondes kost €15,00 voor leden en €17,50 voor niet-leden van de SV.

In tien rondes zal weer gespeeld worden om diverse mooie prijzen. Als slotstuk van de avond is een superronde die om de echte hoofdprijzen van de avond gaat. Voor de superronde kunnen kaartjes á €2,50 worden bijgekocht.

Goed om te weten over de SV Paasbingo:
  • Leden van de SV betalen €15,00 op vertoon van een geldige lidmaatschapspas. Vergeet deze dus niet!
  • Je hoeft je niet van tevoren aan te melden
  • Er kunnen geen tafels worden gereserveerd
  • Het nuttigen van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan. Er is een assortiment dranken en (warme) snacks tegen vriendelijke prijzen verkrijgbaar
  • Er wordt qua eindtijd rekening gehouden met het openbaar vervoer
  • Tijdens de SV Paasbingo maakt een fotograaf een sfeerimpressie van de avond. Mocht je niet willen dat een foto met jou erop wordt gepubliceerd, geef dit dan duidelijk aan bij de fotograaf of bij een van onze SV-vrijwilligers, dat zullen wij dit respecteren.

Bron: Supportersvereniging Vitesse Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl