24 april 2015 In de media

Kashia: “Geen haast om te verhuizen”

Vitesse-aanvoerder Guram Kashia denkt dat hij ook volgend seizoen nog actief is namens de Arnhemmers.
 Vitesse strijdt momenteel nog om plaats drie."Ik heb nog een contract dat doorloopt tot 2016 en je weet het in het voetbal nooit", vertelde Kashia tegen Omroep Gelderland. "Er kan van alles gebeuren, maar ik zal je zeggen dat ik echt geen haast heb om te verhuizen", aldus Kashia.

De Georgiër is op zijn plaats bij Vitesse. "Ik kan met iedereen fantastisch opschieten. Van bovenin de club tot onderin. Met de trainer heb ik een goede band, voor mij was het belangrijk dat hij ook bleef. Bovendien ben ik met studies bezig", vervolgde hij.

Interessant

De sterkhouder in de defensie speelt al sinds 2010 bij de club. Inmiddels is hij de aanvoerder van de ploeg. De kans is groot dat hij het komende jaar blijft en daarna een transfer maakt. "Volgend jaar ben ik transfervrij. Dat is ook interessant voor mij."

In de Eredivisie strijd Vitesse momenteel samen met Feyenoord voor de derde plaats in de Eredivisie. Deze plaats geeft direct recht op het spelen van Europees voetbal. De nummers vier tot en met zeven (en acht mits PEC Zwolle de beker wint), spelen play-offs.
 

Goal / Foto’s SV

Hoofdsponsor: