30 mei 2013 In de media

Jordania, Janssen en Vitesse O13 ontmoeten Koning en Koningin

Donderdagochtend 30 mei bezocht het Koninklijk paar Arnhem. Het bezoek maakte deel uit van een reeks van twaalf bezoeken die Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima aan de Nederlandse provincies brengen.
Merab Jordania, Theo Janssen en Vitesse O13 hadden een korte ontmoeting met de Koning en Koningin.

Op de Markt in Arnhem werd het Koninklijk paar feestelijk ontvangen. Het Koningspaar liep de Walk of the Crown: een route met diverse activiteiten, bezienswaardigheden en presentaties uitgezet in de vorm van een W. Een aantal belangrijke city-spots werden gepresenteerd. Namens Vitesse waren Merab Jordania, Theo Janssen en Vitesse O13 aanwezig.

De spelers van Vitesse O13 vormden al voetballend een erehaag. Koning Willem Alexander en Koningin Maxima maakte een praatje met de talenten. Daarna hadden het Koningspaar en Burgemeester Krikke een kort onderhoud met Merab Jordania en Theo Janssen.
 
Na afloop zei Janssen, net als het Koninklijk paar massaal toegejuicht door het aanwezige publiek, over de bijzondere ontmoeting: “Het was een leuk gesprek. We hebben over voetbal gepraat en de Koning wist dat we als vierde zijn geëindigd. Ook Koningin Maxima kwam er nog even bij. Het was een leuke ontmoeting.” 

De kersverse Koning en Koningin vervolgden na het gesprek hun weg. In Gelderland werden donderdag ook Duiven, Oosterbeek en Wageningen bezocht. 
 

 

Vitesse.nl / Video’s TV Gelderland

Hoofdsponsor: