28 september 2015 In de media

Jong Vitesse wint in Den Bosch van Jong Brabant United

Jong Vitesse heeft maandagavond de uitwedstrijd in Den Bosch vs Jong Brabant United met 4-2 gewonnen.
Ondanks een veldoverwicht van Jong Vitesse in de eerste helft kwam Jong Brabant United pal voor rust, geheel tegen de verhouding in, op 1-0. Een defensieve fout werd afgestraft door Van Sonsbeek

Na rust kwam Jong Vitesse fel uit de startblokken en wist binnen een kwartier de achterstand om te zetten in een 1-3 voorsprong.

Izzy Brown kopte een door Rochdi Achenteh genomen vrije trap binnen: 1-1. Abiola Dauda schoot de bal in het Brabantse net na een vrije trap van Mo Osman. Brown scoorde fraai zijn tweede van de avond en de 1-3.

Opnieuw een fout van de Arnhemse defensie bracht Jong Brabant United terug in de wedstrijd (2-3). Toch was Jong Vitesse in de slotfase opnieuw de bovenliggende partij en creerden veel kansen die niet afgemaakt werden.

Kai Koreniuk bracht in de extra tijd de eindstand op 2-4 na opnieuw goed voorbereidend werk van de uitblinker Izzy Brown.

Jong Brabant United vs Jong Vitesse 2-4 (1-0)
43'. R. van Sonsbeek 1-0, 47'. Izzy Brown 1-1, 51'. A.A. Dauda 1-2, 55'. Izzy Brown 1-3, 57'. R. van Sonsbeek 2-3, 90'. K.A. Koreniuk 2-4