11 maart 2017 In de media

Jong Vitesse thuis tegen VVSB

Jong Vitesse speelt zaterdag 11 maart tegen VVSB. Om 18.00 uur trappen de Arnhemse beloften af op de trainingsaccommodatie op Papendal.
Jong Vitesse verloor haar laatste wedstrijd tegen Koninklijke HFC. De Haarlemmers waren met 3-1 te sterk voor de geel-zwarten. Al snel kwam Koninklijke HFC op een 1-0 voorsprong. Jong Vitesse had moeite met het creeëren van kansen. Voor rust schoten de Haarlemmers de 2-0 binnen. Na rust brachten de Arnhemse beloften de spanning terug in de wedstrijd door een doelpunt van Mo Osman. Koninklijke HFC schoot tegen het einde van de wedstrijd het derde doelpunt binnen, waardoor de punten in Haarlem bleven.

De laatste keer dat Jong Vitesse tegenover VVSB won de voetbalclub uit Noordwijkerhout met 3-1. Na 33 minuten was het Kai Koreniuk die zorgde voor het enige Arnhemse doelpunt.

De Arnhemse beloften staan op dit moment op de zestiende plaats met 26 punten. Tegenstander VVSB staat op de zevende plaats met 34 punten.