24 september 2018 In de media

Jong Vitesse deelt punten met GVVV

Jong Vitesse heeft zaterdagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld op bezoek bij GVVV. De ploeg van trainer Joseph Oosting kwam nog wel op voorsprong, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een punt.
Al na twee minuten kreeg Hicham Acheffay een levensgrote kans om de score te openen na een lage voorzet van Mike de Beer. De inzet van Acheffay werd echter gekeerd door GVVV-doelman Johan Jansen. Tien minuten later was het wél raak. Lassana Faye draaide de bal in met zijn linker, waarna Thomas Buitink de bal stijlvol tegen de touwen schoot: 0-1. [image]

Gelijkmaker
Lang kon Jong Vitesse niet genieten van de voorsprong in Veenendaal. Na matig uitverdedigen van de Arnhemse defensie belandde de bal voor de voeten van Jeremy de Graaf, die vervolgens de uitkomende Stef Brummel passeerde: 1-1. Daarna kreeg Jong Vitesse opgelegde kansen via Patrick Vroegh en Acheffay, maar gescoord werd er niet meer voor de rust. [image]

Grotenbreg paal
In de tweede helft kwam GVVV wat beter in haar spel, maar het was invaller Mats Grotenbreg die namens Jong Vitesse de 1-2 op zijn schoen had. Vanaf rechts brak hij door in het zestienmetergebied, zijn schot verdween via de paal echter naast het doel van GVVV. In de slotminuten kreeg de thuisploeg nog twee opgelegde kansen, maar ook GVVV wist deze niet te verzilveren. [image]

Volgende wedstrijd
Zaterdag 29 september (aanvang 15.00 uur) staat er weer een wedstrijd op het programma voor Jong Vitesse. Dan krijgen de beloften bezoek van Jong Sparta Rotterdam.