27 februari 2015 In de media

Gelredome loopt vol voor Vitesse vs PEC Zwolle

De goede resultaten van Vitesse werpen hun vruchten af, want het aantal toeschouwers over de laatste thuiswedstrijden blijft stijgen. Het thuisduel met PEC Zwolle wordt zaterdagavond de best bezochte thuiswedstrijd van dit seizoen.
Tegen Ajax, Feyenoord en PSV ging de teller richting 20.000 bezoekers, maar vrijdagochtend waren al meer dan 20.000 kaarten aan de man gebracht voor de ontmoeting met de verrassende nummer vijf van de Eredivisie. Bij winst passeert de ploeg van Peter Bosz de Zwollenaren op de ranglijst en bij een nederlaag of gelijkspel van SC Heerenveen stijgt Vitesse zelfs naar plaats vijf. 

Ruim 3200 leden van voetbalverenigingen uit de regio Arnhem bevolken zaterdag de Oost-tribune, die zo goed als uitverkocht is. Verenigingen hadden de mogelijkheid kaarten af te nemen tegen een gereduceerd tarief bij een bestelling van minimaal 20 kaarten. 

Supporters die nog geen kaart hebben kunnen vandaag en morgen nog terecht in MijnVitesse (Jansbinnensingel 19, centrum Arnhem), bij Ticketbox/Primera of via Vitesse.nl/online. Zaterdag zijn de stadionkassa’s geopend vanaf 16.30 uur. Voor Vitesse vs PEC Zwolle geldt vrije verkoop, dat betekent dat iedereen kaarten kan kopen voor dit duel. In verband met de te verwachte drukte adviseert Vitesse zowel supporters die nog kaarten willen kopen als kaartbezitters tijdig richting GelreDome te komen.
 


 
Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: