18 juli 2011 In de media

Geel-Swert Hert hunters

Welkom bij de member-gets-member actie. Hierop vind je alle informatie om GelreDome komend seizoen geel-zwart te laten kleuren door jou.

Zie je het al voor je? Wilfried Bony scoort in blessuretijd de winnende treffer tegen NEC en tienduizenden geel-zwarte medesupporters gaan compleet uit hun dak. Het is één groot feest op de tribune en jij viert de overwinning samen met je vrienden, familie en kennissen. Vrienden, familie en kennissen die dankzij jou in het stadion zitten! Is dat niet geweldig?!

Doe mee aan de member-gets-member actie en scoor! Want jij kan exclusieve prijzen verdienen door je vrienden, familie en kennissen naar het stadion te halen. Bij ieder nieuw geworven seizoenkaart krijg je een exclusief cadeau! En alsof dat nog niet alles is, wacht nog een groot spektakel voor de top 11 Geel-Swert Hert hunters!

Geel-Swert Staffel:
1: Unieke Vitesse-sjaal (gegarandeerd)
2: Stuk gras van het oude veld van GelreDome
3: Gesigneerd shirt van een speler naar keuze. Deze wordt door de speler persoonlijk bij je thuisgebracht.
4: Op de elftalfoto met de selectie en staf van Vitesse
5: Een unieke Vitesse wedstrijdbeleving naar keuze:
– Neem plaats in de dug-out
– Loop mee met Hertog op een wedstrijddag
– Lees de opstellingen voor
– Of kom zelf met een unieke Vitesse wedstrijdbeleving…

Vind hier de weg naar een Geel-Swert GelreDome

De opzwepende muziek vlak voordat de spelers het veld betreden. Het virtuoze rondje GelreDome van onze arend Hertog. Het genot van een hakbal achter het standbeen. De extase van een juichend stadion. Voel je de spanning? Ruik je het gras?

Bestel nu een seizoenkaart bij de club die je hart geel-zwart kleurt! Het mooie is dat jij met het werven van een nieuwe seizoenkaarthouder exclusieve prijzen kan verdienen en op deze manier prachtige momenten met je familie, vrienden en kennissen kan beleven.

Klik HIER om op drie verschillende manieren de seizoenkaart voor je vriend(in), familielid of kennis te bestellen en ontvang per geworven seizoenkaart een exclusieve Vitesse-prijs!

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: