15 december 2017 In de media

Fraser: ‘Lef tonen’

Vitesse speelt zaterdag de uitwedstrijd vs FC Twente (aanvang 20.45 uur). Het is de één na laatste wedstrijd voor de winterstop. Hoofdtrainer Henk Fraser: “We moeten lef tonen. Dat is het allerbelangrijkste voor mijn ploeg.”
Drie dagen na het teleurstellend gelijkspel vs Willem II (2-2) wacht er al weer een nieuwe competitiewedstrijd. Fraser: “Eerlijk gezegd heb ik nog wel wat gemengde gevoelens. Aan de ene kant heb ik nog steeds de pest in van de wedstrijd tegen Willem II. Aan de andere kant weet je dat je nog twee wedstrijden hebt tot de winterbreak en wil je de winterstop wel in gaan met een goed gevoel.”

Bij FC Twente staat sinds enige tijd Gertjan Verbeek aan het roer. Met de nieuwe trainer aan boord wonnen de Tukkers afgelopen dinsdag van NAC Breda. Dat betekende de eerste overwinning sinds het aantreden van Verbeek als eindverantwoordelijke. Fraser: “FC Twente is, net zoals Willem II, een ploeg die vecht voor elke meter. Het zijn dus absoluut lastige wedstrijden. Het allerbelangrijkste voor mijn ploeg is om lef te tonen. Als we lef tonen komen we aan het voetballen en dan zijn we op ons best.”

Vitesse mist in Enschede Thomas Bruns vanwege een schorsing. Ook de geblesseerden Maikel van der Werff, Arnold Kruiswijk, Alexander Büttner en Charlie Colkett missen de wedstrijd.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: